Előszoba zóna - második nap


Rendet tettem az egyik zárt szekrényben, kívül belül letöröltem, a benne talált dolgokat elraktam a helyére. Folytattam a nyitott polcokkal, azokat is letöröltem - most mit fogok odarakni? Üresre pakoltam. Találtam egy falmatricát, amit az ajtóra terveztünk felragasztani, neki is álltam, majd félbe is hagytam, marha nehéz, na, majd pasistul. Mára ez jutott :)
Tegnap a felmérésnél felírtam a kis bevásárlólistámra, hogy kellene erre az idióta hálós polcra valami kosár, vagy doboz, hogy értelmesebben lehessen rá pakolni, így vettem is gyorsan egyet. Nem voltam benne biztos, hogy be fog férni, de pont jó lett, úgyhogy még 3 rendel :)

Mondjátok meg, hogy lehetne még értelmesebben használni ezt a szekrényt? Nem tudom, mennyire észrevehető, de hátul van egy kis ajtócska benne, ott rejteznek a mindenféle elektromos berendezések (internet, biztosíték, stb), szóval polcot oda nem lehet tenni. De így itt ez a nagy pazarlás... Egy ötletem van csak, egy polcra húzható kosár fentre.

Megjegyzések

  1. Szia!
    Az ikeában volt porszívő gégecső tároló amit lehetne rögzíteni az ajtóra, és akkor talán még alulra is férne egy polc ami alá mehetne a porszívó. A polcra meg valami állvány olyasmire gondolok mint ami az ajtón van, amit egy mozdulattal kivehetsz, ha hozzá kell férni a szekrényhez. Bár attól is függ, hogy mit tárolnál benne. Szerinted?

    Üdv. Lonci

    VálaszTörlés
  2. mármint a benti kisajtóra gondolsz?
    a polc azért nem jó, mert a seprűnek meg a porszívócsőnek is kell a magasság.
    valami akasztós megoldáson gondolkodom.

    VálaszTörlés
  3. és ha az ajtóra rakod a porszívőcsövet meg a seprűt és a polc meg egy kicsit keskenyebb lenne? vagy ha tudsz méreteket mondani akkor még gondolkodom. Hátha eszembejut vmi jó.

    VálaszTörlés
  4. Látom:) csak gondoltam megis lehet cserélni vagy az nem áll meg magában? vagy ha a szekrény oldalára fellógatnád a nyeleket alájuk esetleg befér a porszívó és mellé mehet egy álvány.
    Szia
    Most elrohanok gyerkőcömért a suliba.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tippek ADHD-soknak

Csempemosó

Jutalomkártyák gyerekeknek